Bloggarkiv

Bild

Att fiska

image

Elias är mycket nöjd med att ha fått en aborre med sitt metspö i Västerdalälven. På bilden har vi trätt på fisken på en pinne för att bära hem den till farmor och farfar.

Bild

Nymålat!

20130925-231230.jpg

Så här fint blev det när barnen inte får vara med och måla. När mamman i familjen målar efter att barnen har somnat.
Jämför med det vita högblanka fodret på dörren till höger. Visst är det fint med lite färg på tillvaron!?
Nu vill jag göra ännu mer, måla alla foder i hela köket, måla panelen lite blåare, tapetsera om, köpa nya bänkskivor, byta golv….
Men Johan tycker att det är en bra idé att måla taket innan vi tapetserar och jag måste medge att just den här gången så har nog min man rätt.

Men det är ju så tråkigt att måla taket, jag vill smacka upp den här fina tapeten på en gång! Tänk vilken skillnad det skulle bli?! Lite trägolv på det, en vedspis i hörnet och träbänksskivor. Sen har vi ett riktigt bondkök!

20130925-231648.jpg

Bild

Tvättäkta!

20130925-231128.jpg

Så här blir det när man låter barnen hjälpa till att måla. Nytvättad tröja, det syns va?

Bild

Baggbyte

image

Så här roligt kan man ha när man visslande kör till Götene med vår bagge Pampe, lämnar honom där och tar med en Ullrik hem istället.
Jag visar ingen bild på Ullrik för han är så ullig så det syns knappt att det finns en bagge därunder.
Klippning bör ske så fort tillfälle finns. Men han är snäll och ger många och fina lamm, det är huvudsaken.

Det kändes som att det verkligen inte var meningen att jag skulle åka och byta bagge igår. Allt med släpet krånglade. Jag hade kommit överens med hotellägarna i Storfors om att få låna deras hästtransport och det var mitt i natten när jag kom hem och då hade Eva-Lena fått komma och rädda mig två gånger, stackaren som skulle upp och jobba tidigt morgonen efter.
Jag hatar att hamna i situationer där jag behöver hjälp, jag vill kunna klara mig själv, utom om det är Johans hjälp men vi är ju gifta för tusan.
Jag vill inte känna mig värdelös, som en kärring som inte ens kan få loss en hästtransport från bilen! Det känns lite bättre är gav fick sällskap av en polis (Eva-Lena) som kämpade lika mycket men inget hjälpte. Som tur var slapp jag sova i bilen eftersom det var Eva-Lenas bil som jag fått låna eftersom det inte gick att koppla transporten till vår nya bil.
Allt som kunde krångla krånglade. Men jag hittade till Götene och allt med baggen gick bra.
Alltid något!

Bild

Caroline!

image

Bild

Lillprins bus!

2013-04-15_18-24-25_616

Bild

Mekaniker

20130303-110130.jpg

Pappas pojkarna tror jag bestämt!

Bild

De tre musketörerna!

20130207-101410.jpg

Bild

Vår fina Viggo!

20130207-101331.jpg

Bild

Olle har handlat

image