Tacogratäng Version 1

Ingredienser

  • 500 gram köttfärs
  • 2 pakettacokrydda
  • 1 burk Creme fraiche
  • 1 paket Philadelphia Ost
  • 1 paket riven ost
  • 1 röd paprika
  • 1 påse tacochips

Tillagning

  • 1. Sätt ugnen på 175 grader
  • 2. Börja med att blanda creme fraich och philadelphia osten i en bunke. Rör om ordentligt tills det blir en liten smet. Låt sedan detta svalna i kylen medan du förbereder resten.
  • 3. Stek köttfärsen och tillsätt tacokryddan.
  • 4. Tag fram en ungsform och häll i creme fraice och philadelphia blandningen i botten. Lägg sedan över köttfärsen på blandningen. Lägg ett så jämnt lager som möjligt, men inte för mycket köttfärs. Det skall bara täcka blandningen, inte mer.
  • 5. Häll sedan på den rivna osten ovanpå köttfärsen och skär paprikan i små tärningar och lägg dessa ovanpå osten.
  • 6. Grädda sedan gratängen i ugnen i ca 20 min.
  • 7. Servera med tacochips och sallad som vanligt när man äter tacos.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s