Övergårdens bageri

Den sista veckan har jag bakat bröd flera gånger. Jag kom på att jag bakar bröd alldeles för sällan. Det är gott och det är billigt.
Nu äter jag väldigt lite bröd, mest hårt med kokt ägg och kaviar på.
Men framför allt Johan äter stora mängder bröd och eftersom hela skafferiet är fullt med olika frön och mjöler så är det bara att köpa hem jäst och baka på.
Det har blivit rågsiktkakor och grahamsbullar med kruskakli. I skafferiet så finns rågsikt, gramhamsmjöl, bovetemjöl, kokosmjöl, hirsflingor, mandelmjöl, hasselnötsmöl, vetemjöl, solroskärnor, pumpafrön, linfrön, chiafrön. Och säkert en massa andra grejer.
Så imorgon blir det nytt bröd bakat!

20130805-231927.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s