Fantasi som inte har några gränser

Olle har sån otroligt fantasi, en treåring är en fantastisk varelse.
Han pratar mycket om sitt jobb, ibland jobbar han med att såga ned träd i Burma. De har nämligen väldigt långa träd i Burma. Nästa gång han ska åka till jobbet så jobbar med med glass på Ica Maxi. Just nu så arbetar han naturligtvis på en polisstation. Han har en väska med en karta, en kalender, penna, mobilteflon och bilnycklar. Då kan han hitta på kartan vart tjuvarna är när hans polisteflon ringer. Ibland är tjuvarna i Storfors, ibland i Degerfors och en gång hade tjuvarna slagit sönder Andreas fönster i Stockholm.
Igår när Olle skulle åka till jobbet så hade han bråttom som vanligt, han satt vid middagsbordet och pratade och pratade. Det tar liksom aldrig slut.
Han berättade att han hade ett kladdlim som var en kräm som han och hans kompisar hade på huvudet. Ibland önskar man att man kunde kika in i hans hjärna och kunna följa hans resonemang.
I morse vaknade Elias först och gick ner och började leka, efter en liten stund vaknade Olle bredvid mig, vände sig mot mig och viskade att han hade jättebråttom annars skulle han bli sen så han var tvungen att gå ner och ta på sig sin skjorta och sina vanliga byxor.
Det är verkligen fantastiskt att ha barn.

20130509-094011.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s