Grym träningsvärk

Jag vaggar idag fram precis som när jag var höggravid. Jag har sån sjuk träningsvärk i mina lår så jag har aldrig varit med om något liknande.
Det var ett bra tag sen jag tränade ordentligt, jag har inte sprungit sen i mitten av november. Sjukdom, operation och själva livet kom emellan. Jag har blivit förslappad över jullovet så jag ville kicka igång mig själv nu när skolan och vardagen är tillbaka. Så i söndags kväll så gjorde jag utfall men inte vanliga utan jag hade den bakre foten upplagd på en stol. Jag hittade ett tips på en av mina favoritbloggar Lofsan så jag tänkte pröva. Jag har ganska starka ben tycker jag så jag gjorde 3×20 reps på varje ben. Och så fick jag för mig att jag skulle komma igång med löpningen nu också så igår sprang jag och Viggo drygt fem kilometer i ren ishalka. Det riktigt sög musten ur mina lår, jag känner lite i rumpan också men låren är värst. Att gå i trapporna på universitetet idag tog lång tid och att slå sig ner på toaletten blir en pina.
Men fy bubblan vad det är en skön känsla!
Imorgon blir det långpromenad i Karlstad efter lunch tillsammans med Viggo och svägerskan Caroline. Sen tänkte jag köpa ett tiokort på badhuset här i Karlskoga och simma torsdag och fredag, jag har fått godkänt av min naprapat Kajsa att simma är bra träning för mig så länge jag inte känner någon smärta i axeln.
Om jag bara kunde gå och lägga mig i tid så kanske jag blir lite piggare också, jag fattar inte vad jag håller på med hela kvällarna men timmarna bara springer iväg. Igår var klockan kvart i ett när jag somnade och sen efter någon timme kom Elias in och kröp ner hos mig. Vi sover bra tillsammans men fem timmar räcker inte så när klockan piper strax efter sex så är jag inte särskilt utvilad.
Har en uppsats att skriva tills nästa fredag så jag måste orka fokusera. Träning , bra mat och sömn ska bli mitt vinnande koncept!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s