Uppsalahelg

Vi tillbringade helgen i Uppsala och Stockholm. Vi började lördagen med att leka med min klasskompis från högstadiet Isabelle och hennes son Alex, det skiljer ungefär ett halvår mellan Olle och Alex. Vi har inte setts på tio år kanske så vi hade lite att ta igen.

image

Jag hade vägarna förbi ett gammalt hus och var tvungen att stanna för att fota, både jag och Johan är ju intresserade av byggnadsvård och det här huset är rena fantasin. Så oerhört vackert i all sin enkelhet.

image

På lördagskvällen så hade vi klassträff med klassen från högstadiet, det var 13 år sen vi träffades allihopa och det var verkligen superkul.

image

På söndagen så var det meningen att vi skulle hem till Andreas och Mathilda för att tillbringa dagen på Gröna Lund, det satte dock vädret stopp för.
Men vi åkte pendeltåg och lekte på Lek & Bus Stockholm.

image

image

image

image

Vi fikade med gigantiska kanelbullar.

image

Och var mycket trötta på väg hem till Uppsala.

image

Pojkarna stannar kvar i Uppsala för att ha semester med mormor och morfar i en hel vecka. De började med slackerstilen redan innan vi lämnat Rasbo.

image

image

När mormor och morfar kom hem började buset på en gång, de kommer att ha en underbart rolig men intensiv vecka. Tur att mormor och morfar fortsätter att vara lediga så att de kan vila upp sig.

imageJag och Johan, vi jobbar hela veckan. Jag ska precis ta en promenad med Viggo innan jag cyklar till jobbet, Har suttit på verandan och ätit frukost i lugn och ro, fil, nötter och nyplockade smultron och blåbär.

Det känns som att jag också har semester.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s