Storfors Fair

image

I helgen så är det Storfors Fair och en del av vår flock med Värmlandsfår är med. Inga och Tingeling med lammen, Ronja, Tjorven och Tjillevippen går lugnt och betar mitt i smeten. Jag skrev en informationsskylt som sattes upp och allt verkar gå bra.

De bor nu under sommaren hos sin ägare Eva-Lena i Kolarhagen. Vi har ju vad vi kallar en fårförening, vi äger fyra tackor och snart två baggar. Eva-Lena äger två tackor. Och så äger vi ju respektive lamm naturligtvis. Vi var tvungna att åka till Storfors för att titta.

Det var många olika sorters djur och en del marknadsknallar. Alltid trevligt när det tas initiativ till något på mindre orter. Storfors Fair har funnits i några år men det verkar bli större och större för varje år.

Annonser

One response to “Storfors Fair

  1. Vi var oxå där o tittade. Såg era får o lamm men hade hoppats på lite mer utbud av kaniner o höns. Förra året hade dom fler höns bla till försäljning. Åkte mest dit för det så det var en liten besvikelse, men som du skriver mycket trevligt att det ordnas saker på mindre orter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s