Kvällsjobb

image

Det här projektet har högsta prioritet just nu.
Förra sommaren köpte vi ett gammalt slåtteraggregat för 700 kronor, det är ju meningen att det ska dras bakom en häst så nu har Johan byggt om det så att vi kan dra det bakom fyrhjulingen.
Det återstår att se om det funkar att slå med, det är väldigt gammalt och lite glappt här och var.
Men vi måste ju pröva, helst av allt skulle vi vilja ha en liten gammal traktor men det kostar för mycket. Eftersom det måste vara en frontlastare och så behövs det ju plog, både till att ploga snö och plöja. En slåtterbalk, en hövändare, jag kan fortsätta hur länge som helst.

Tänk om man hade en traktor, då öppnas väldiga möjligheter till att bli mer självförsörjande. Det vore fint, men tills dess så får vi slita på med att olja in och slipa knivarna till vårt experiment. Det blir spännande att se om det blir något hö att hässja i år.

image

Jag måste bara visa en närmare bild på hur Johan är expert på att återvinna virke.

image

Ser ni träbiten som går tvärs över som har ljusare partier? Det mina damer och herrar är en del av trappan till övervåningen i lägenheten som revs i vintras. Alltså trappan revs, inte lägenheten. (syftningsfel).
Han är bäst min man. Ibland är det bra att vara snål, pojkarnas sandlåda till exempel är byggd av balkongen som vi rev ner första året vi bodde här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s