Varför har folk frukt i maten?

image

Idag åt vi Flygande Jakob till middag och det smakar gudomligt.

Förutom det faktum att man måste pilla ur de mosiga bananbitarna som Johan envisas ska vara i. Varför vill folk ha frukt i maten?

Det är sällan, för att säga aldrig som det är en lyckad kombination. Ananas på pizza eller i en kasslergratäng, nej tack! Hela tomater i maten likaså och speciellt banan. Den blir mosig och äcklig. Onödigt!

Den enda gången det går för sig är om man äter en sallad. Då ska det gärna vara mängder med frukt och grönsaker.

På Maxi har de börjat med en salladsbar, du plockar precis vad du vill ha från en stor buffé och det passar mig utmärkt. Jag slipper pilla ur sånt jag inte tycker om och kan ta mängder med sånt jag verkligen gillar.

image

Som sallad, tomat, gurka, melon, kokt ägg, ananas, ost, skinka och kyckling. Kanon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s